Sandkildehus er ejet af Thomas Jørgensen.

Thomas startede i byggebranchen, da han var 16 år gammel, som murerlærling, og har været i byggebranchen lige siden. I dag er han udannet bygningskonstruktør, og har i de senere år specialiseret sig indenfor den private byggebranche.

Det vi ser som det vigtigste i en byggeproces, er at opfylde kundens ønsker og drømme på bedst mulig vis. Vi er i stand til at tænke ud af boksen, så hvis ikke den ene idé kan udføres har vi mange andre idéer og løsningsforslag. Hos os får man en samlet pakke, helt fra start til slut! Vi har arkitekttur, energi, økonomi, statik, bygnings krav og selvfølgelig kundens ønsker med helt fra begyndelsen. De underentreprenører vi arbejder sammen med, har vi flere års kendskab til. De er nøje udvalgt, så vi kan med god samvittighed sige, at kvaliteten af byggeriet er helt i top hele vejen igennem!

Ofte når man skal bygge nyt hus, sommerhus eller tilbygning ser man blot på om prisen er den billigste. Det kan være svært at gennemskue de forskellige tilbud man får. Hos os kan vi garantere kvalitet til den bedste pris. Det der gør os billigere på prisen, er at alle kompetencer er samlet fra idéfasen til det færdige resultat. Vores ydelser i forbindelse med blandt andet rådgivning og tegning af huset ses billigere hos os end andre steder, derfor kan vi lave en bedre pris på projektet. Desuden har vi gennem årene fået et godt samarbejde med tømmer handler og producenter af byggematerialer, vi får derfor kun de bedste priser hjem fra vores samarbejdspartnere. 

Vi kunne aldrig finde på at aflevere et færdigt byggeprojekt, som vi ikke selv kunne være tilfredse med at bo i. 

Vi har altid tid til jer, så hold endelig ikke igen, hvis i har spørgsmål. 

 

PROFESSIONEL ANSVARSFORSIKRING: Topdanmark ingeniør/arkitektansvarlig forsikring.